Μεταφορές Aεροδρομίων & Tοπικές Mεταφορές

+30 69777 69353

+30 69778 12185

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ


Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;


ΕΜΕΙΣ

Ο ιδιοκτήτης του Ταξί Μόλυβος στην Λέσβου είναι ο Παναγιώτης Ευαγγέλου, ο οποίος διευθύνει την επιχείρηση μαζί με την σύζυγό του Μέιτα, η οποία κατάγεται από την Ολλανδία. Ο Παναγιώτης είναι στο χώρο του ταξί 20 χρόνια. Η Μέιτα εργάζεται στο ταξί από το 2005 και μιλάει 4 γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, ολλανδικά και γερμανικά. Με την φιλική και αξιόπιστη υπηρεσία μας θέλουμε να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή και ευχάριστη μεταφορά στον προορισμό σας.

Το ταξί μας διαθέτει κλιματισμό, μεγάλο πορτμπαγάζ για τις αποσκευές σας και ζώνες ασφαλείας για 4 επιβάτες. Φυσικά το αμάξι διατηρείται πάντα καθαρό.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε για ένα ευχάριστο και ασφαλές ταξίδι στην όμορφη Λέσβο. Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

star rating  Χρησιμοποιήσαμε τα ταξί ένα δίκαιο κομμάτι για τις διακοπές μας, καθώς δεν θέλαμε πραγματικά να προσλάβουμε ένα αυτοκίνητο για όλες τις διακοπές καθώς είχαμε επιλέξει την περιοχή του Μολύβου ως βάση. . .

Η τάξη ταξί είναι από το σχολείο, απέναντι από τον υπαίθριο κινηματογράφο, αλλά τα ξενοδοχεία μπορούν να σας καλέσουν για σας και θα είναι μαζί σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι τιμές του τρέχοντος έτους: (όλες οι μονόδρομες)

Ξενοδοχείο Aphrodite στο Μόλυβο - 5 ευρώ
Ξενοδοχείο Aphrodite στην Πέτρα - 11 ευρώ

Ο ταξί Μολύβου κατατάσσεται στην Πέτρα - 8 ευρώ

Η πόλη του Μόλυβου στη Σκάλα Καλλονής - 28 ευρώ

avatar thumb BlondeAdventure
June 22, 2021

star rating  Αγαπάμε τον Ταξί Μολύβου! Είναι πάντα προσβάσιμα. Διαφορετικά με άλλους οδηγούς της Ελλάδας, οδηγούν αργά και ασφαλή. Κάνετε τα πάντα και έχετε δίκαιες τιμές. Οι οδηγοί μιλάνε αγγλικά και γι 'αυτό είναι επίσης τέλειοι οδηγοί για μας.
Μην σκεφτείτε ακόμη και ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο - πάρτε το Taxi Molyvos!
Sabine & Cornelius Federhen

avatar thumb
July 1, 2021

star rating  Πάντα χρήσιμο, ωραίο, γρήγορο και έγκαιρο. Πήραμε ταξί για 3 και ήταν - ανά άτομο - σχεδόν τιμή για εισιτήριο λεωφορείου:) 3 κυρίες συναντήθηκαν σε στάση λεωφορείου, αυστριακή, ελληνική και πολωνική. Περιμένετε περισσότερο από 1 ώρα για προγραμματισμένο λεωφορείο. 3 από τα τελευταία δεν έρχονται...καθόλου. Αυτός ο ταξιτζής διασώζει τα φτερά μου. ) πολύ δρόμο για να anaxos. Περισσότερα

Kasia T
January 1, 1970