Μεταφορές Aεροδρομίων & Tοπικές Mεταφορές

+30 69777 69353

+30 69778 12185

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ


Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;


ΕΜΕΙΣ

Ο ιδιοκτήτης του Ταξί Μόλυβος στην Λέσβου είναι ο Παναγιώτης Ευαγγέλου, ο οποίος διευθύνει την επιχείρηση μαζί με την σύζυγό του Μέιτα, η οποία κατάγεται από την Ολλανδία. Ο Παναγιώτης είναι στο χώρο του ταξί 20 χρόνια. Η Μέιτα εργάζεται στο ταξί από το 2005 και μιλάει 4 γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, ολλανδικά και γερμανικά. Με την φιλική και αξιόπιστη υπηρεσία μας θέλουμε να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή και ευχάριστη μεταφορά στον προορισμό σας.

Το ταξί μας διαθέτει κλιματισμό, μεγάλο πορτμπαγάζ για τις αποσκευές σας και ζώνες ασφαλείας για 4 επιβάτες. Φυσικά το αμάξι διατηρείται πάντα καθαρό.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε για ένα ευχάριστο και ασφαλές ταξίδι στην όμορφη Λέσβο. Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

star rating  Bra service - Vi åkte taxi mellan Petra och Molyvos med flera olika bilar. De flesta var av bra utrustade med skinnklädsel och aircondition. Förarna var hjälpsamma och ”kryddade” inte notan så mycket.... read more

avatar thumb 165claesb
January 1, 1970

star rating  τέλεια οργανωμένη - πάντα στην ώρα - δυνατότητα κράτησης - οι οδηγοί μιλούν αγγλικά και είναι επίσης ένας καλός οδηγός - το αυτοκίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πολύ καθαρό - ασφαλές οδηγό - το τέλειο λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο και σε...όλο το νησί! Η εταιρεία μας κράτησε το ταξί για όλους τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες μας εδώ και χρόνια! Περισσότερα

avatar thumb federhen
January 1, 1970

star rating  Χρησιμοποιήσαμε τα ταξί ένα δίκαιο κομμάτι για τις διακοπές μας, καθώς δεν θέλαμε πραγματικά να προσλάβουμε ένα αυτοκίνητο για όλες τις διακοπές καθώς είχαμε επιλέξει την περιοχή του Μολύβου ως βάση. . .

Η τάξη ταξί είναι από το σχολείο, απέναντι από τον υπαίθριο κινηματογράφο, αλλά τα ξενοδοχεία μπορούν να σας καλέσουν για σας και θα είναι μαζί σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι τιμές του τρέχοντος έτους: (όλες οι μονόδρομες)

Ξενοδοχείο Aphrodite στο Μόλυβο - 5 ευρώ
Ξενοδοχείο Aphrodite στην Πέτρα - 11 ευρώ

Ο ταξί Μολύβου κατατάσσεται στην Πέτρα - 8 ευρώ

Η πόλη του Μόλυβου στη Σκάλα Καλλονής - 28 ευρώ

avatar thumb BlondeAdventure
June 22, 2021