Μεταφορές Aεροδρομίων & Tοπικές Mεταφορές

+30 69777 69353

+30 69778 12185

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ


Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;


ΕΜΕΙΣ

Ο ιδιοκτήτης του Ταξί Μόλυβος στην Λέσβου είναι ο Παναγιώτης Ευαγγέλου, ο οποίος διευθύνει την επιχείρηση μαζί με την σύζυγό του Μέιτα, η οποία κατάγεται από την Ολλανδία. Ο Παναγιώτης είναι στο χώρο του ταξί 20 χρόνια. Η Μέιτα εργάζεται στο ταξί από το 2005 και μιλάει 4 γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, ολλανδικά και γερμανικά. Με την φιλική και αξιόπιστη υπηρεσία μας θέλουμε να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή και ευχάριστη μεταφορά στον προορισμό σας.

Το ταξί μας διαθέτει κλιματισμό, μεγάλο πορτμπαγάζ για τις αποσκευές σας και ζώνες ασφαλείας για 4 επιβάτες. Φυσικά το αμάξι διατηρείται πάντα καθαρό.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε για ένα ευχάριστο και ασφαλές ταξίδι στην όμορφη Λέσβο. Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

star rating  Πάντα χρήσιμο, ωραίο, γρήγορο και έγκαιρο. Πήραμε ταξί για 3 και ήταν - ανά άτομο - σχεδόν τιμή για εισιτήριο λεωφορείου:) 3 κυρίες συναντήθηκαν σε στάση λεωφορείου, αυστριακή, ελληνική και πολωνική. Περιμένετε περισσότερο από 1 ώρα για προγραμματισμένο λεωφορείο. 3 από τα τελευταία δεν έρχονται καθόλου. Αυτός ο ταξιτζής διασώζει τα φτερά μου. ) πολύ δρόμο για να anaxos.

avatar thumb
July 1, 2021

star rating  τέλεια οργανωμένη - πάντα στην ώρα - δυνατότητα κράτησης - οι οδηγοί μιλούν αγγλικά και είναι επίσης ένας καλός οδηγός - το αυτοκίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πολύ καθαρό - ασφαλές οδηγό - το τέλειο λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο και σε όλο το νησί!
Η εταιρεία μας κράτησε το ταξί για όλους τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες μας εδώ και χρόνια!

avatar thumb
July 1, 2021

star rating  Nederlandse taxichauffeur - Metha en haar Griekse man rijden je keurig, veilig voor fatsoenlijke prijzen rond op Lesbos. Één van de weinige chauffeurs die niet racen op de weg.
Een aanrader dus!

avatar thumb 181kennethj
January 1, 1970